NOVA KOLEKCIJA 2023

Najčešća pitanja i odgovori

1. Koliko vremene traje dostava naručenih artikala?

Paket je isporučen u 3-4 dana.

 

2. Naručila sam i primila cipele, nažalost su mi premale. Da li ih je muguće vratiti ili zamjeniti za veći ili manji broj?

Imate cipele br.37 koje želite zamijeniti za br.38 ili br.36? Jednostavno nam napišite e-mail i recite da želite promijeniti cipele za veći-manji broj ili bilo koji drugi model.

Zamjena je moguća do 14 dana nakon što je primljen paket.

 

3. Želim vratiti paket i da mi vratite novac?

Vrlo jednostavno možete cipele vratiti, moguća je i povrata novca.

Poštovani kupci, ukoliko paket želite vratiti, molimo da ga pošaljete na adresu: Trgovina Extrastil, ulica Eve Lovše 1, 2000 Maribor, Slovenija
Za što jednostavnije slanje paketa posjetite stranicu www.paket.hr te kroz nekoliko koraka izradite paketnu naljepnicu. Poštarinu možete platiti i karticama Visa, Mastercard i Maestro!

U paket priložite broj računa, na koji  želite da Vam izvršimo povrat novca. Povrat novca ćemo izvršiti odmah po primitku paketa.

Zamjena je moguća do 14 dana nakon što je paket primljen.4.Mogu li se proizvodi preuzeti osobno?

Mi smo on-line trgovina i naši proizvodi mogu se naručiti samo preko naše web stranice www.extrastil.hr.  Nije moguće osobno dignuti proizvod.

Napomena: Ponekad nijanse proizvoda mogu odstupati u skladu s postavkama  za rasvjetu i boju ekrana korisnika. Također, fotografije se snimaju u digitalnom mediju, stoga imajte na umu da se boje i nijanse pojedinih stavki prikazuju drugačije na različitim računalima.